Vermeer VerLICHT

Vermeer VerLICHT is agent van toonaangevende fabrikanten met kwalitatief hoogwaardige verlichting.

Paul en Pauline Vermeer vertegenwoordigen Quasar, Terzani, Masiero, Barovier&Toso, PuraLuce, Lucifero's en BuzziSpace in Nederland.

Op afspraak kunt u terecht in onze showroom in het ETC Design Center om modellen te bekijken en voor advies. Wij zorgen voor de promotie en marketing in Nederland en onderhouden een dealernetwerk van betrouwbare vakmensen die uw verlichting met kennis van zaken kunnen leveren.

Vermeer VerLICHT is ook adviesbureau voor lichtadvies en bemiddeling voor levering van verlichting. Bij Vermeer VerLICHT vindt u de inspiratie voor een mooi lichtontwerp met ruim 35 jaar evaring in de verlichtingsbranche bent u bij Paul en Pauline Vermeer aan het goede adres.

Ook voor lezingen en opleiding kunt u bij Vermeer VerLICHT terecht.

Licht bepaalt wat we zien, óf we kunnen zien. Met een goed lichtplan laten we zien wat we willen laten zien.

Om een ruimte te kunnen zien is licht nodig, zien is ervaren. Voor Vermeer VerLICHT zijn bij het vormgeven van een lichtplan verschillende parameters belangrijk, maar met name duurzaamheid.

In het vormgeven van een lichtplan moet de architectuur leidend zijn. Daarbij is voor Vermeer VerLICHT een zeker minimalisme het uitgangspunt. Het lichtplan mag de architectuur dienen, zodat de architectuur of de interieurarchitectuur de hoofdrol krijgt. De oplossingen, de gereedschappen die we gebruiken, moeten innovatieve producten zijn. Het streven van Vermeer VerLICHT is dat elk lichtplan innovatief is.

Licht dat de gebruiker dient. Licht dat de architectuur dient. Licht dat wil voldoen aan de eisen van morgen.

Volgens Paul Vermeer moet het in een goede lichtstudie niet gaan om een bepaalde lichtbron of een bepaalt armatuurtype. Het totale lichtplan moet een verantwoorde keuze in termen van energieverbruik, vormgeving en economische argumenten zijn. Waarbij een goed lichtplan moet draaien om de gebruiker van de ruimte en om de juiste inpassing van armaturen in de ruimte.

Dát is de visie van Vermeer VerLICHT