Advies

Centraal in een advies van Vermeer VerLICHT zijn de behoeften van de gebruiker van de ruimte waarvoor het lichtplan gemaakt wordt.

Die ruimte kan zijn een kantoor, een winkel, een woonhuis, een buitenruimte, enzovoort. Ruimtes met een duidelijke identiteit of ruimtes met een representatieve functie in het bijzonder zijn ruimtes die een goede lichtplanning verdienen.

Vermeer VerLICHT is agent van diverse merken en adviseert over de toepassing en technische aspecten van deze merken. Vermeer VerLICHT maakt ook merkonafhankelijk lichtplannen . Lichtplannen kunnen variëren van schetsmatige adviezen die een grove lijn of een richting schetsen. Of het kan een computer lichtberekening zijn, of een advies zijn over een bepaald armatuur voor een bepaalde toepassing.

Een compleet lichtplan is een volledig op de computer getekend plan. Vergezeld van lichtberekeningen en 3-D visualisaties gemaakt met speciale lichtberekening software. Met een overzicht van energieverbruik en eventueel terugverdientijd van investeringen voor energiezuinige verlichting. Een armaturenboek met een kostenraming maken de verlichtingstekeningen en lichtberekeningen compleet.